Rólunk bővebben

Reklámédesség.com a Conint-Print csoport legfiatalabb tagja. A Conint-Print Kft. nyomdai és eladáshelyi promóciós anyagok teljes skálájának kivitelezését kínálja tapasztalatával és saját gyártókapacitással már 27 éve. Legfontosabb feladatunk a megrendelői igények kielégítése…

Optimális nyomdai és bolti reklám megoldásokat kap Ügyfelünk.

Olyan szép kiadványok, látványos reklámanyagok, praktikus eladáshelyi reklámeszközök, figyelemfelkeltő reklámdekorációk , finom reklámédességek által, amelyek Ügyfeleinknek még hasznot is hoznak, növelik az eladást , ismertebbé teszik az adott céget, segíti az értékesítőik munkáját.

Legfontosabb feladatunk a megrendelői igények minél jobb kielégítése, ennek érdekében termékeinket és szolgáltatásainkat folyamatosan fejlesztjük.

Így jött az igény és az ötlet, hogy a reklámcsokoládékhoz ne csak az egyedi papírgyűrűt a reklámszaloncukorhoz ne csak a logózott dobozt biztosítsuk megrendelőink számára, hanem a belekerülő termékeket is.

Ma már megrendelőink minden reklámédességet kompletten megrendelhetnek tőlünk az egyenként csomagolt reklámcukorkától kezdve a reklámnyalókánreklámcsokoládén át a karácsonyi reklámszaloncukorig, de emellett minden egyéni ötletet, igényt megpróbálunk megvalósítani.
Alapelvünk a megrendelő teljes körű, rugalmas kiszolgálása a csomagolóanyag grafikai megvalósításától, az édesség csomagolásán át a szállításig.

Fő célkitűzésünk, hogy segítsük partnereinket a legmegfelelőbb reklámajándék kiválasztásában.

Reméljük, hamarosan Ön is partnerünk lesz!

Nyomdai kivitelezéssel, grafikai tervezéssel kapcsolatban keresse kollégáinkat a www.conint.hu weboldalakon.

Mobil prezentációs eszközeinket megtalálja a www.megallitotabla.hu oldalon.