Gyakran Ismételt Kérdések

Alábbiakban pár gyakran feltett kérdésre adunk választ, de bármilyen kérdéssel, észrevétellel kapcsolatban  keressen minket elérhetőségeinken!

Szállítási határidő?

Általános gyártási időnk új grafika esetén megrendeléstől számított kb. 3-4 hét, visszatérő megrendelés esetén kb. 2-3 hét.

A szállítási határidőt valójában egy tényező befolyásolja jelentősen, ami nem más, mint a termék csomagolása. Nagyobb mennyiségnél ez akár plusz 1-1,5 hetet is igénybe vehet a teljes mennyiség leszállításához. Minden megrendelés esetén egyeztetünk a várható szállítási határidőről!

·         Mintagyártásra van lehetőség?

Mintagyártás minden termék esetében (kivéve nyalóka)  papír alapú makettre készül a már elkészült kreatívval, melyet lefotózunk, és ezt e-mailen hagyatjuk jóvá.
Ez a makett készítés valójába azt a célt szolgálja, hogy tartalmilag ellenőrizzük a kreatívot, illetve a grafika megjelenését a terméken. Ez a makett egy színes nyomat, de NEM SZÍNHELYES!

·         Árajánlat adási határidő?

Standard termékeinkről komplett árlistával rendelkezünk, melyet maximum 24 órán belül elküldünk. Egyedi vagy nagymennyiségű ajánlatkéréseknél minden esetben külön kalkulációt készítünk a versenyképesebb ár kialakításához melynek átfutási ideje ilyen esetekben pár nap is lehet.

·         Árlistáink érvényességi ideje?

Árlistáinkban minden esetben szerepel, hogy mennyi ideig érvényesek, melyhez szigorúan tartjuk is magunkat. Áraink változásairól minden esetben értesítést küldünk.

·         Mennyi a minimális rendelési mennyiség?

Termékenként változó, kérje ajánlatunkat.

·         Hogyan adhatom le a megrendelésemet?

E-mailben vagy faxon adhatja le megrendelését, melyről szállítási szerződést állítunk ki, ennek aláírásával indítjuk a gyártást.

·         Hogyan fizethetek?

Első megrendelésnél 50% előleg, fennmaradó összeg áru átvétele után 8 napos banki átutalással.