Édesség, mint reklám

Reklámédesség, reklámcukorka, reklámcsokoládé, reklámnyalóka és a reklámszaloncukor, csupa olyan reklámtermék, ami sokkal több, mint egy szórólap. Nincs olyan cég, amelyik arculatához, tevékenységéhez ne lehetne valamelyiket könnyedén használni…

4g négyzetalapú csokoládé

Reklámédesség, reklámcukorka, reklámcsokoládé, reklámnyalóka és a reklámszaloncukor, csupa olyan reklámtermék, ami sokkal több, mint egy szórólap.

Nincs olyan cég, amelyik arculatához, tevékenységéhez ne lehetne valamelyiket könnyedén használni.

Nem kell profilba vágó reklámajándék után kutatni, hiszen ezek a logózott édességek, máris a céget hirdetik, ráadásul a csomagolásban lévő finomságok plusz élményt nyújtanak, dupla reklámértékkel bírnak.

Talán először fenntartással fogadják a cégek a reklámédesség ötletét, de aki egyszer kipróbálta, az visszatérő megrendelő lesz, és nemcsak egyféle termékhez ragaszkodik, hanem a többit is szívesen használja cége reklámozására.

  • Meglepő lehet egy fogászati rendelőtől reklámnyalókát kapni ajándékba, de a helyes fogmosás mellett erről sem kell lemondani :)
  • Igazán ötletes ajándék építőanyagot gyártó cégtől téglaformájú logózott reklámcsokoládét kapnni.
  • Pozitív élmény marad egy gyógyszergyártó cég rendezvényén, ha keserű pirulák helyett egyedi fóliába csomagolt marcipános desszerttel lepik meg a résztvevőket.
  • Megédesítheti a várakozás perceit betegek, ügyfelek, vevők számára a pulton elhelyezett reklámcukorkacsokoládé.
  • Mindig komoly fejtörést okoz karácsony előtt, hogy mivel is lepje meg a cég partnereit, kollégáit, ügyfeleit, az egyedi csomagolású szaloncukor, egyedi dobozban biztos telitalálat.
  • Hotelek, szállodák, éttermek, panziók számára szinte kézenfekvő a reklámcsokoládéreklámnyalókareklámcukorka vagy bármelyik reklámédesség, hiszen bekészíthető a szobákba, kitehető a recepcióra, adható kávéhoz, vagy távozáskor a számla mellé.

Ez csupán néhány ötlet ahhoz, hogy hol és mikor lehet a legjobb reklám egy emblémázott édesség.